Çayırkent Şehit Nevzat Çatık Ortaokulu

Vizyon: Mevcut ekonomik ve kültürel koşulların en üst düzeyde kullanılması sonucu okulumuzu demokratik ve çağdaş bir eğitim kurumu haline getirmek; topluma bilgili, kültürlü ve ahlaklı bireyler katmak.

Misyon: Öğrencilerin seviyelerine uygun bilgi, davranış ve genel kültür ile donatılmış; çalışkan,katılımcı, girişken sorumluluk duygusuna sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cayirkentsnc.meb.k12.tr

Adres - Çayırkent Mahallesi Tepe Küme Evleri No 3/1 Korgan/Ordu

Öğretim Şekli :Tam zamanlı

Yerleşim Yeri - Okulumuz Korgan ilçesi Çayırkent Mahallesinde yer almaktadır. Okulumuzun bulunduğu bölge yaylalara olan yakınlığı ve temiz havasıyla özellikle yaz aylarında bolca ziyaretçi çekmektedir.

Adres - Çayırkent Mahallesi Tepe Küme Evleri No 3/1 Korgan/Ordu

Ulaşım Ulaşım, Fatsa´dan ilçe merkezine, ilçeden de mahalleye karayolu ile sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz okula Korgan merkezden öğretmen servisiyle gidiş-geliş yapmaktadır. Okulumuza Fatsa merkezden gidiş geliş yapılmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 61, ilçe merkezine 22 km uzaklıkta bulunmaktadır.